Veel gestelde vragen

1Waar wordt mijn maatpak opgemeten?
Treffers-Traveling-Tailor komt voor een gedetailleerde meetsessie bij u thuis of op uw werk, op een tijdstip dat u het meest schikt. U kunt natuurlijk ook na een afspraak te hebben gemaakt, kijken wat uw voorkeur heeft.
2Hoeveel kost een maatpak?
Wij kunnen een prijsstelling hanteren die ongeveer gelijk is aan de prijs van een exclusief kostuum, van wat u in de winkel koopt. Pakken beginnen bij Treffers- Traveling- Tailor vanaf € 499, - voor een floating canvas en € 598, - voor half canvas en € 799, - voor full canvas
3Hebben jullie ook een fysieke winkel?
Nee, geen fysieke winkel omdat ik persoonlijk bij u langs kom. En uw maatpak volledig traditioneel op het lichaam worden ingemeten, waardoor een perfecte en unieke pasvorm volledig naar wens van de cliënt wordt gemaakt.
4Maken jullie ook overhemden op maat?
Ja, de shirts van Treffers-Traveling-Tailor hebben een perfecte pasvorm en worden uitsluitend gemaakt van een hoge kwaliteit 100% Egyptisch katoen. De shirts zijn vaak iets meer getailleerd dan de traditionele modellen die we hier kennen.Treffers-Traveling-Tailor heeft bewust gekozen voor een zeer veelzijdige collectie, waardoor u altijd zult slagen voor het perfecte shirt.
5Wat voor stoffen gebruiken jullie?
Maatwerk is het hoogst haalbare binnen de moderne als de klassieke kledingsector. Door u samengesteld en volledig afgestemd op uw persoonlijke voorkeuren en wensen. U kiest het model, de stof, de kleur van de voering en overige details. Treffers-Traveling-Tailor komt voor een gedetailleerde meetsessie bij u thuis of op uw werk, op een tijdstip dat u het meest schikt. Anders als onze collega's wordt al het maatwerk met de hand vervaardigd. U kunt kiezen uit meer dan 1000 verschillende stoffen, van super 100 tot 180 wol. Treffers-Traveling-Tailor heeft gekozen voor de volgende exclusieve merken: F.LLI Cerruti, Ermenegildo Zegna, Lora Piana, Cavani, Vitale Barberis, Holland&Sherry, REDA, Ariston, Scabal.
Staat uw vraag er niet bij?

Maak een persoonlijke afspraak!